Mellandagsrea

Allmänt / Permalink / 0
Hade egentligen inte tänkt att handla någonting men jag var inne och kikade på H&Ms hemsida och klickade hem en tröja och en jumpsuit till mig själv. Köpte även solglasögon men de var inte på rea. Köpte dessa i våras men de gick sönder och jag gillade dem verkligen. Beställde även en randig stickad tröja till Dylan som jag tyckte var så fin med alla färger. Sedan får han en keps som jag tänkte ska bli en present från bebisen sen. Från Lyko har jag beställt en hårinpackning med kamomill som är godkänd enligt balsammetoden som jag fortfarande håller på med. Jag hoppas att den är bra, behöver något för den blonda färgen.
 
Igår skrev min kompis Milla och frågade om jag ville med till Skärholmen. Tvekade först eftersom det är väldigt tungt nu och bebis kan komma när som helst. Men kände också att jag behövde träffa en vän och komma ut lite från lägenheten. Joni och jag har varit själva i några dagar då Dylan följde med mina föräldrar hem. Jag har sovit, packat och sovit ännu mer. Jag är SÅ extremt trött. Men jag bestämde mig iallafall för att följa med. Jag köpte följande:
 
Mandelolja, järntabletter och salva till läpparna på apoteket. Förra gången fick jag inga bristningar alls men denna gång har jag fått en massa på magen som jag mår dåligt över. Smörjer magen men tror inte det hjälper så mycket. Har bio oil men den är snart slut. Läste att man kan använda Skinroller sen, kanske testar det. Mina läppar är extremt torra, det kanske beror på graviditeten för såhär är dem aldrig.. Hoppas salvan hjälper.
 
Köpte ett par skor till Dylan med dinosaurier på för 75:- på H&M. Tänkte att dem och kepsen blir "storebrorpresent". Sedan köpte jag örhängen, hårfärg, en ny donut till håret och underkläder. Hittade även en napp som inte är gjord av plast. Har mam nappar med men om bebis accepterar den nappen jag köpte så kör vi nog på den. 
 
Det jag köpt till mig själv ser jag lite som presenter efter att ha gått igenom en förlossning. 
 
 
Till top