WW

Allmänt / Permalink / 0
Jag försökte flera gånger uppdatera mitt tidigare inlägg men det funkade inte alls. Nu minns jag inte hur långt jag kom men efter jag masserat in balsam i hårbotten kör jag med färgbalsam från Ref eller en inpackning av kamomill och avslutar med ett balsam från Treseme. Vet inte vad den heter men en vit flaska som doftar utav kokos.
 
För två veckor sedan gick jag med i Viktväktarna. Såg bilder på mig själv ifrån dopet och kände bara, nej det där är inte jag. Ja, jag vet jag fick barn för 5 månader sen men jag trivs inte som jag ser ut nu. Jag blev ju väldigt stor med båda mina pojkar. Gick upp 17 kg med Levi och har gått ner 10 kg. Min målvikt är 68 kg, det jag vägde när jag blev gravid med Dylan. Jag har vänner som kört Viktväktarna och som varit väldigt nöjda så jag tänkte why not. Jag har 23 points per dag. Jag får äta hur mycket frukt, grönsaker, ägg, fisk och skaldjur jag vill vilket känns bra. Och, Pepsi Max är 0 points -halleluja! 
Jag har insett att jag tidigare ätit alldeles för stora portioner,  mycket snacks på kvällarna när barnen lagt sig. Inte mycket snacks under en kväll, men det var något varje kväll. Just nu är choklad och bakelser det enda jag tänker på.. Första veckan gick jag ner 2 kg. Nu har jag inte vägt mig men det ser ut som det hänt lite kring magen. När jag gått ner tänker jag fortsätta köra på WW recept, köpa lightprodukter, äta mer frukt och grönt, försöka hålla mig till godis och snacks på helger. 
 
 
Till top