Stressig vecka

Allmänt / Permalink / 0
 
Att flytta är jobbigt. Speciellt när man har en liten bebis att ta hand om. Vi flyttade förra helgen och vi börjar väl få ordning lite men det är fortfarande kartonger och grejer överallt. Vill inte sätta upp tavlor och hyllor än för det ska målas om i kök, vardagsrum och hall. Just nu är köket grönt, hallen har grön panel och vardagsrummet en mörkbrun vägg och resten av väggarna är typ beiga. Mamma stannade i några dagar, tack och lov. I tre dagar städade vi lägenheten, supernoga. Dels för att man inte vill åka tillbaka och städa men jag tänker också att det ska vara fint för nästa hyresgäst. Det varierar dagar för jag var borta från barnen så mycket och det märktes på båda två. Levi var ledsen, skrek mycket när jag inte var hemma. Dylan var gnällig och uttråkad, han ville ju gå ut och leka med mig. 
 
Vi fick nedslag på en del grejer, vissa saker tyckte jag att jag var noga med men så fanns där kanske en liten fläck. Åkte tillbaka och fixade allt igår innan jag och grabbarna åkte ner till mina föräldrar. Behövde komma hemifrån lite, och bara umgås med barnen. Få lite avlastning med.. och släppa lägenheten! Men, tror ni inte att det var en fläck kvar på fönstret. Det hade runnit lite efter att jag tvättat dem. En fläck på insidan av ugnsglaset (fastän vi skruvat isär och diskat det) så Joni åkte dit igen. När vi flyttade in i lägenheten var den sliten. Tapeter rivna i alla rum av barnen som bodde där, klistermärken på väggarna, skitiga fönster, frysen var inte avfrostad och några månader senare märkte jag att ugnen inte var rengjord. Skulle givetvis sagt till men vi sket i det för vi ville flytta in så fort som möjligt.
 
Nu när jag saknade bakom elementen kom diverse saker fram, tex leksaker som inte är Dylans... Så ventiler, avlopp och tt och tm var säkert inte rengjort heller.
Skulle jag bo i hyresrätt igen skulle jag aldrig välja dem som hyresvärdar igen. Det är inte det enda jag irriterat mig på under de år jag bott här.
 
Nu sitter Levi och jag i soffan. Jag har beställt en ny taklampa och fönsterlampa till Dylan. Letar efter bokstäver till Dylan och Levis dörr från Jabadabado.  Ville ha alla bokstäver i samma färg men det verkar svårt att hitta. Även bokstaven i hittar jag inte..
 
 
 
 
Till top