Vabben fortsätter

Allmänt / Permalink / 0
Japp, så är det. I söndags började Levi hosta och snoret började rinna igen. Det känns som vi vabbat hela februari, men Dylan har klarat sig. Joni vabbade i måndags och jag igår och idag. Idag var Joni hemma för han hade ont i halsen och då bestämde vi att Dylan med fick vara hemma. Jag ska dock jobba i morgon och på fredag.
Hoppas att mars månad blir bättre.
 
Idag har vi bara tagit det lugnt. Dylan och jag var i skogen en sväng på eftermiddagen. Vi tittade på runstenen som finns här i närheten av vårt hus. Vi lekte kurragömma och Dylan klättrade överallt. Han älskar verkligen att vara ute och det kan han vara hur länge sen helst.
 
Snart helg igen, veckorna går så fort. Tyvärr tycker jag att helgerna gör det också! På lördag väntar ett frisörbesök för min del. Utväxten är ungefär 5 cm och jag behöver toppa mig. Kommer köra på ljusa slingor och eventuellt en gardinlugg igen tror jag. Återkommer med resultatet!
 
För övrigt är jag så trött på covid 19 precis som alla andra människor. Längtar tills allt återgår till det normala och tills vi kan börja resa igen. Jag har lovat Dylan att vi ska åka tåg till Stockholm han och jag. Bo på hotell, titta på kyrkor mm. Vi får väl hoppas att det blir av snart. 
 
Levi är pigg annars. Förra veckan dök två tänder upp samtidigt och det var jobbigt för honom. 3 stycken har han fått nu. Full fart på honom, det är bus varenda dag ska ni veta.
 
 
Till top