Förskola och jobb

Allmänt / Permalink / 0
Då var det dags. Barnen började förskolan igen efter en lång ledighet. Trodde att Levi skulle bli ledsen vid lämning men han och Dylan sprang direkt till kompisarna utan att säga hejdå! Båda har nog längtat lite. Själv är jag inne på min andra jobbvecka och inskolningarna är i full gång. Roligt med nya barn, men som pedagog är man rätt sliten i slutet på veckan. I torsdags och fredags hade jag så fruktansvärt ont i huvudet och jag tror det berodde på spänningar i nacken samt sömnbrist. Levi har fått två tänder i nedre käken och han sover sådär i nya sängen. Först tänkte jag ta två tabletter och jobba ändå men det gick inte. Bokade in en massagetid och lite bättre är det men jag måste nog gå igen snart.
 
I söndags åkte vi och plockade majs i Stallarholmen. Så himla mysigt! Blev också ett besök i Qvartinge Antik. Jag köpte en jultallrik (samlar på mig olika blåvita till julen), gamla damtidningar,  äggkoppar, en påsktupp och en liten katt. Var där för några veckor sedan och även då hittade jag en jultallrik! Köpte ett fint fat också samt filmisar. Är ju lite besatt av gamla skådespelare 😂
 
Nu ser jag fram emot fredag, jag ska nämligen på seans då. Vi är tre tjejer som ska träffa ett medium. Hoppas på att få kontakt med några nära och kära. Kanske få ett budskap eller vägledning. Har många tankar och funderingar inför framtiden. Mest om jobb/karriär men också flytt. Vi pratar ibland om att flytta ner till Finspång.
 
(Försöker lägga in en massa bilder men blogg.se strular som vanligt)
 

 
 
 
Till top