Nyårsresumé och löften

Allmänt / Permalink / 0
⭐Ännu ett år med covid men vi har tack och lov hållt oss friska. Jag blev dock sjuk i nov och dec men har klarat mig rätt bra ändå. Det är mest Levi som varit förkyld och eftersom det är pandemi och restriktioner så har det blivit en del vab.
⭐Familjen och vänner mår bra och är friska. Dock väntar mamma på höftoperation vilket jag hoppas snart blir av. 
⭐Jag har dock förlorat en arbetskollega under året. Hon är otroligt saknad på jobbet. Sista minnet är från en kick off och vi hade så roligt. Glömmer aldrig hennes skratt.
⭐Vi har inte kunnat resa något i år, men vi var i Stockholm i somras. Vi hade så roligt och Dylan pratar fortfarande om det och han vill dit igen. Tar ju bara 30 min att åka dit så jag tänker att han och jag tar en trio dit i vår igen. 
⭐Jag började jobba igen fast på en ny avdelningen. Jag fick utmaningar men jag fixade det och vh är nöjda. Jag är nöjd över min insats!
⭐ Har börjat längta "hem" till familj och vänner i Finspång/Norrköping. Är inne på Hemnet dagligen för att se om drömhuset dyker upp. 
⭐ Vi skaffade marsvin, Hasse och Tage. Så mysiga! Har bara haft katt, kanin och hamster tidigare. Men jag måste säga att marsvin är favoritdjuret nu. Saknar dock en katt!
⭐Träffade ett medium och fick kontakt med min morfar och gammelfarmor. Fick goda råd som jag försöker tänka på dagligen. Jag har så mycket fint omkring mig och jag måste njuta av det. Med fint menar jag familj, vänner, hem, materiella ting, bra jobb och Goa kollegor,  djuren, naturen mm. Jag skulle också fokusera på att göra färdigt saker. Har jag ett mål så jobba mot det och inte bara påbörja någonting för att sedan lägga av och påbörja något annat. 
 
Nyårslöften:
⭐Handla ännu mera Second hand. 
⭐Försöka bli bättre på att inte oroa mig för saker i onödan. 
⭐Spara pengar till ny bil. 
⭐Göra klart projekten i huset. Trappa, badrum och eventuellt sovrum.
⭐Träna mer. Inte för att gå ner i vikt utan för att bli starkare och piggare.
 
Gott nytt år! 🥳🎆
 
 
Till top