Sjukstuga

Allmänt / Permalink / 0
Då var det vår tur. Jag har fått covid och troligtvis Joni med. Han mår inte alls bra och är just nu iväg och tar ett covidtest. Det verkar spridas sig som sjutton nu! Jag mår ganska bra nu. Värre var det i tisdags men som tur var mådde Joni bättre och tog hand om barnen. 
Hann inte skriva klart inlägget så fortsätter nu. En vecka har vi legat inne. Förutom när jag var i skogen med barnen en sväng. Var så skönt att få komma ut och få lite frisk luft! Igår var grabbarna ute i trädgården medan jag målade några pelare vi har i trappan. Nästa projekt är trappan. Den är i furu nu så den ska slipas ned och målas vit. Vi ska göra det under en helg då mina föräldrar han se efter barnen.
 
Jag mår bättre nu men är väldigt trött. Levi har klättrat ur sängen två gånger nu så nu får vi nog använda den "nya " sängen. Sedan bökade båda omkring i vår säng inatt. Dylan fick växtvärk,  Levi tappade nappen, sparkades och letade efter snutte.
 
Jag har köpt en slinghätta och tänkte eventuellt slinga utväxten. Men då måste Joni hjälpa mig och är osäker på om han orkar det 😂 Toppade håret själv igår också, det känns mycket fräschare nu. 
 
 
Till top