Halloweenfest 🎃

Allmänt / Permalink / 0
Igår var Dylan bjuden på Halloweenfest hos kompisen Viggo. Han ville som sagt vara en pumpa och jag åkte runt i varenda affär för att köpa en pumpadräkt men hittade ingen. Vet att Hennes & Mauritz har men kände inte för att åka till Eskilstuna eller Södertälje för det. Köpte en utklädnad på Rusta och smink på Lekia och gjorde ansiktsmålning. Dylan blev nöjd! Det var fullt ös hela dagen igår och jag vaknade 4 på morgonen. Städdag med grannarna på förmiddagen. Dylan tyckte det var jättekul att få hjälpa till att klippa träd osv. Sedan var det bara att gå in och göra oss iordning. Jag skulle på tjejkväll i Strängnäs efter Halloweenfesten.
 
Det var så lyckat, barnen hade så roligt! Jättegod (och fin) mat. Spökpizzor och en massa annat gott. Dylan hade bara träffat Viggo men lärde känna de andra barnen ganska snabbt och det var spring och bus i två timmar.
Han slog ihop på soffan sen.
 
Jag åkte och parkerade bilen hos min vän Mathilda för att sedan gå till Ida som bor lite längre bort. Hade aldrig gått den vägen och fick lite dåliga vibbar. En man gick bakom mig och polisen åkte förbi två gånger. Hemskt att man ska behöva känna sig såhär rädd när man är ute och går på kvällen. Jag ringde mamma och pratade med henne på högtatalartelefon.. Fick sedan höra av mina vänner att det skedde en våldtäkt där i fredagskväll. Så obehagligt.. När vi gick hem vid 2 kom polisen igen.
 
Vi hade en jättetrevlig kväll! Tog tyvärr inga bilder.
Nu är jag och barnen hos mina föräldrar. Dylan har "lov" så vi stannar hela veckan. Joni får njuta av lugnet, stackarn hade en tuff natt och förmiddag 😂
 
 
Till top